Toto, I have a feeling we’re not in Kansas anymore.”

Ik heb intussen al serieus   zitten prutsen   ontdekken op WordPress. Het zal efffectief even duren, maar ik kom er wel. Sommige blogposts zullen enkel te lezen zijn met een paswoord. Je kan me dit paswoord vragen door een mailtje te sturen naar me.

Ik ga ook proberen om pagina’s aan te maken, ik ga proberen overzichtelijk te werken, maar de kans is groot dat dit niet goed zal lukken een doodgeboren kalf is en het al snel weer chaos zal worden.

Het weekend was niet groots, veel te kort naar mijn goesting. Gisteren was het familiedag bezoek, ik probeer die tot een strikt minimum te beperken. Dus ik zag mijn schoonvader, mijn moeder en mijn broer. Elk van hun huizen, appartementen, studio’s, krotten .. heeft zo zijn eigen geur. En het is daar dat ik zo’n hekel aan heb.
Ik draag bewust kleren die eruit zien of ze nog net niet kunnen meegegeven worden met spullenhulp en die ik dan direct de was in kan smijten voor ik een Lush bad neem om alles van me af te scrubben.
Bij mijn broer en moeder is er een policy van zoveel mogelijk binnenhuis te roken. Ik vind het walgelijk, niet alleen omdat ik geen roker ben, het is gewoon niet gezond.

Overigens was het voor de rest, alle dierenhokken proper maken, strijken, stofzuigen, dweilen, de vrouwen onder ons kennen het wel….

3 gedachten over “Toto, I have a feeling we’re not in Kansas anymore.”

Voeg uw reactie toe

  1. Roken ik zal het nooit begrijpen waarom je zo wil stinken, en er dan ook nog andere mensen mee lastig vallen… Ik ben dolblij met de non-smoking-policy op cafés en restaurants tegenwoordig; En binnenshuis dat kruipt in uw huid, kleren, haren, muren, meubels, tapijten, OVERAL, bah.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Life by Maris

Persoonlijke Lifestyle Blog

Life by - Mandy Eggens

19 jaar - Vrachtwagens - Creatief.

food,designing,art

Hallo allemaal hier deel ik mijn hobys en dingen dat ik leuk vind om te doen☆het is tegenwoordig veel op internet te vinden over food,design en art of fotografie en hier op mijn blog deel ik dat allemaal met jullie♡ ik hoop dat je het interessant vind☆ Hello everybody,here I share my hobys and things [...]

Dit is Leen

een blog over vanalles: groener (proberen) doen, boeken lezen, veel eten en mijn moestuin.

Sjannesblog

AS IT IS

Papa's 2 be

Onze aller grootste wens

Adventures Like You

Kick-ass travel tips off the beaten track

Leven op Pluto

Deze blog gaat over mijn al dan niet dagelijkse leven, mijn ideeën, gedachten enz. Soms (of vaker) gaat het ook over de pijn van het zijn.

ZijBlogt

| over de dingen, die haar bezighouden |

goannelies

Passie als toverwoord

Rock My Run Blog

Exercise, Music, Data and the Awesome Combination of the Three

bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

kribbels uit mijn leven

een kijk in mijn gedachten en de gebeurtenissen uit mijn dagelijks leven, heel gewone dingen, misschien ook wel heel bijzondere......

MaBeautility

Beauty of life

%d bloggers liken dit: