I don’t hate people. I just feel better when they aren’t around.”

Ik moet direct aan Corvus denken als ik deze Quote zie staan. Corvus is een (jonge)man die mijn blog kent en wiens glas altijd halfleeg is. Ik denk dat ik het zo mag stellen. Ik kijk uit naar de dag dat hij eens écht blij zal zijn.

Maar daar wou ik dus niet over schrijven. Ik ging deze morgen sporten, hoewel dat een belachelijke verwoording is voor een kwartier fietsen. Ik stond in de file, té lang. Ik kan via 2 grote wegen naar Antwerpen en ze stonden alletwee dicht. De ene door werken, de andere door een ongeval. Dan is het kiezen. Ik koos voor de werken, want daar heb je de zekerheid dat je toch nog enigzins er zal gaan geraken.
Maar ik kwam dus laat aan op de fitness. Ik ga morgen nog eens terug. Ik zou graag een paar krachtoefeneningen doen, maar ik weet niet hoe er aan te beginnen en ik ben ‘te verlegen’ om het te vragen.

Ik overweeg om vanavond mijn makkelijke hap te maken. Dat is dus minitaartvormpjes, kruimeldeeg erin (gaatjes in prikken) en oven al voorverwarmen. Dan neem je een kom, je neemt kerstomaatjes die je in 4 snijdt, mozzarella die je in stukjes doet eventueel wat parma. Je gooit hierover een potjes pesto (rood) en mengt het. Je kapt het in de taartvormpjes en zet het in de oven. Intussen kan je wat rucola wassen met grof zout en pijnboompitten en je hebt een lamme maar lekkere hap.

Advertenties

5 gedachten over “I don’t hate people. I just feel better when they aren’t around.”

 1. Corvus

  Zo jong ben ik niet meer, maar ik voel me (meestal) niet zo oud als ik ben. Dat kan vies tegenvallen als ik dan toch geconfronteerd word met mijn fysieke leeftijd … En ik ben geen pessimist, ik ben een realist. En – licht overdreven – vrees ik het ergste en hoop ik op het beste. Al begint mijn hoop serieus te slinken …

  Liked by 1 persoon

 2. misssexandthecity

  Corvus heeft geen talent om gelukkig te zijn 🙂 :-). Wat de krachtoefeningen betreft, lees de prentjes op de toestellen, dan zie je welke spieren ze trainen en hoe ze uitgevoerd moeten worden 🙂 of ga groeplessen volgen daar krijg je ook goede spierverstevingende oefeningen. En planking blijft een topper!!

  Like

  1. lifeisagardenofquotes Berichtauteur

   Awel de prentjes heb ik bekeken, maar ik had een beetje teveel schrik om me compleet belachelijk te maken en de groepslessen die zijn na de kantooruren en ik ga naar de fitness voor de kantooruren om 7 uur ’s morgens.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s