5 reasons why I smile

Ik kreeg aan tag toegesmeten, dat is geleden van mijn eerste blog. en het voelt …. goed 🙂

Dus ik wil Me, Myself and We hiervoor zeer nederig bedanken. Dank je wel!
Het zit als volgt:

De regels van de tag:

– Noem 5 redenen waarom jij lacht / blij bent.
– Tag 5 andere bloggers om deze tag de doen. ( En laat ze dat ook even weten )
– Maak de naam bekend van diegene waardoor je genomineerd bent in je artikel.
– Kopieer deze regels en zet ze in jouw artikel.
– Kopieer de TAG afbeelding en plaats die in jou artikel.

1) Ik lach eigenlijk behoorlijk veel, ik lach elke dag als ik alleen thuiskom (en het “alleen” is heel erg belangrijk hierin) en ik zie het smoeltje van mijn hond door de raam aan de voorkant van het huis, die naar de zijkant loopt om me dan enthousiast te begroeten, waarop we gaan wandelen en hij een snoepje krijgt. Tovert elke dag een lach op mijn gezicht en vult mijn hart. Ik had hetzelfde als de poes naast de auto stond dagelijks en elke morgen staan de 2 andere poezen aan de deur voor een goedemorgen te zeggen. Zelfde effect.

2) Ik ben blij als mijn lief thuiskomt, wat ik vroeger bij mijn andere lieven niet zo had. Maar hij moet na mij thuiskomen. Niet als eerste thuiskomen kan mijn humeur uit balans brengen omdat er een ritmiek inzit. Hij komt me dan kussen, ik ruik of hij look heeft gevreten ’s middags en als dat zo is, zeg ik dat hij geen seks krijgt of alleen op zijn hondjes. Maar dat hij thuiskomt, maakt me intens blij.

3) Ik lach als ik iets grappigs zie gebeuren, maar ik zie in vele dingen een grap. Iemand die op zijn smoel valt, er over struikelt, tegen iemand anders botst, je kan het zo zot niet bedenken. En ja, ook als het pijn doet. Ik kan het niet laten. Ook wanneer mijn jongste kat een vlaai verkoopt aan Elmo het konijn moet ik lachen. Als de hond zijn smoel tegen het vogelkot duwt en onze love-bird probeert een stuk uit zijn lip te happen (wat gelukkiglijk nog nooit is gelukt)

4) Ik word blij, van geluk te zien. Als ik op straat loop of op een bankje an het chillen ben (moet je soms echt doen) en ik kijk om me heen en ik zie gelukkige mensen, kinderen, dan tovert dat een glimlach op mijn gezicht en word ik oprecht blij. Niets zo mooi als mooie dingen zien.

5) Ik lach met de meest belachelijke dingen. Al eens gekeken naar ‘Safety First’ of ‘Is het the one’ (MTV).
Of wacht ken je Karl Pilkington? Hij was dé figuur in An Idiot Abroad. Aahhhh gewoon no nonsense superleuke grappige dingen, heerlijk om even het verstand op nul te zetten en te gieren. Want daar kan ik mee gieren.
Tegenwoordig is het ‘De Slimste Mens’ die mijn avond opvrolijkt.

5 Andere bloggers taggen, dat is eigenlijk niet moeilijk en toch erg moeilijk.

1) Silke. Ik volg haar al zeer lang en heb haar blog zien veranderen. Waanzinnig veranderen. En hoewel ik alvast 1 puntje ken dat haar blij maakt, of zelf 2, wil ik de rest ook wel eens weten.

2) LJ. Ik ben een groot fan van haar schrijfstijl en van wie ze is. Ik lees haar zeer graag.

3) Mich, hoewel ik zwaar twijfel of ze het zal doen, want haar schrijfbehoefte is afgenomen. Wat ik zéér jammer vind. Ik ben verzot op haar inkijk.

4) WorldApart. Zo eerlijk, zo frustrerend soms om te lezen omdat hij geen stap verder geraakt, maar zelf wel wil. Dat hij niet aan een deftig lief geraakt. Vooral dat laatste zou ik graag lezen, dat hij eindelijk van  ’t straat is, zowel privé als professioneel.

5) Last but not least Corvus
. Omdat het voor hem een mega uitdaging zal zijn en ik het toch wel eens wil horen, want mits inspanning kan iedereen blij zijn.

Enneeuu, ik wil toch ene extra, want als Mich en Corvus het niet doen, dan wil ik het zeker horen van Miss Carrie . Ik had wat moeite in het begin met haar schrijfstijl, omdat ik een huge SATC fan ben, maar intussen ben ik het al zo gewoon dat ik haar niet meer kan missen uit mijn blogroll.

Zo dat was het voor mij, superleuk, nog eens bedankt hiervoor.

910606bcd3

Advertenties

6 gedachten over “5 reasons why I smile

Voeg uw reactie toe

  1. Merci voor de complimenten!!! Ik kreeg de tag eerder al van iemand, en nog eens vijf dingen verzinnen euhm 0:-)
    Jouw vriend die thuiskomt is heel herkenbaar, ik ben dan ook altijd héél blij maar o wé als hij eerder thuis is, daar word ik ambetant van, ik ben mijn dagelijks uurtje me-time heel erg gewoon intussen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Life by Maris

Persoonlijke Lifestyle Blog

Life by - Mandy Eggens

19 jaar - Vrachtwagens - Creatief.

food,designing,art

Hallo allemaal hier deel ik mijn hobys en dingen dat ik leuk vind om te doen☆het is tegenwoordig veel op internet te vinden over food,design en art of fotografie en hier op mijn blog deel ik dat allemaal met jullie♡ ik hoop dat je het interessant vind☆ Hello everybody,here I share my hobys and things [...]

Dit is Leen

een blog over vanalles: groener doen, boeken lezen, veel eten en mijn moestuin.

Sjannesblog

AS IT IS

Papa's 2 be

Onze aller grootste wens

Adventures Like You

Kick-ass travel tips off the beaten track

Leven op Pluto

Deze blog gaat over mijn al dan niet dagelijkse leven, mijn ideeën, gedachten enz. Soms (of vaker) gaat het ook over de pijn van het zijn.

ZijBlogt

| over de dingen, die haar bezighouden |

goannelies

Passie als toverwoord

Rock My Run Blog

Exercise, Music, Data and the Awesome Combination of the Three

bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

kribbels uit mijn leven

een kijk in mijn gedachten en de gebeurtenissen uit mijn dagelijks leven, heel gewone dingen, misschien ook wel heel bijzondere......

MaBeautility

Beauty of life

%d bloggers liken dit: