Ik kreeg aan tag toegesmeten, dat is geleden van mijn eerste blog. en het voelt …. goed 🙂

Dus ik wil Me, Myself and We hiervoor zeer nederig bedanken. Dank je wel!
Het zit als volgt:

De regels van de tag:

– Noem 5 redenen waarom jij lacht / blij bent.
– Tag 5 andere bloggers om deze tag de doen. ( En laat ze dat ook even weten )
– Maak de naam bekend van diegene waardoor je genomineerd bent in je artikel.
– Kopieer deze regels en zet ze in jouw artikel.
– Kopieer de TAG afbeelding en plaats die in jou artikel.

1) Ik lach eigenlijk behoorlijk veel, ik lach elke dag als ik alleen thuiskom (en het “alleen” is heel erg belangrijk hierin) en ik zie het smoeltje van mijn hond door de raam aan de voorkant van het huis, die naar de zijkant loopt om me dan enthousiast te begroeten, waarop we gaan wandelen en hij een snoepje krijgt. Tovert elke dag een lach op mijn gezicht en vult mijn hart. Ik had hetzelfde als de poes naast de auto stond dagelijks en elke morgen staan de 2 andere poezen aan de deur voor een goedemorgen te zeggen. Zelfde effect.

2) Ik ben blij als mijn lief thuiskomt, wat ik vroeger bij mijn andere lieven niet zo had. Maar hij moet na mij thuiskomen. Niet als eerste thuiskomen kan mijn humeur uit balans brengen omdat er een ritmiek inzit. Hij komt me dan kussen, ik ruik of hij look heeft gevreten ’s middags en als dat zo is, zeg ik dat hij geen seks krijgt of alleen op zijn hondjes. Maar dat hij thuiskomt, maakt me intens blij.

3) Ik lach als ik iets grappigs zie gebeuren, maar ik zie in vele dingen een grap. Iemand die op zijn smoel valt, er over struikelt, tegen iemand anders botst, je kan het zo zot niet bedenken. En ja, ook als het pijn doet. Ik kan het niet laten. Ook wanneer mijn jongste kat een vlaai verkoopt aan Elmo het konijn moet ik lachen. Als de hond zijn smoel tegen het vogelkot duwt en onze love-bird probeert een stuk uit zijn lip te happen (wat gelukkiglijk nog nooit is gelukt)

4) Ik word blij, van geluk te zien. Als ik op straat loop of op een bankje an het chillen ben (moet je soms echt doen) en ik kijk om me heen en ik zie gelukkige mensen, kinderen, dan tovert dat een glimlach op mijn gezicht en word ik oprecht blij. Niets zo mooi als mooie dingen zien.

5) Ik lach met de meest belachelijke dingen. Al eens gekeken naar ‘Safety First’ of ‘Is het the one’ (MTV).
Of wacht ken je Karl Pilkington? Hij was dé figuur in An Idiot Abroad. Aahhhh gewoon no nonsense superleuke grappige dingen, heerlijk om even het verstand op nul te zetten en te gieren. Want daar kan ik mee gieren.
Tegenwoordig is het ‘De Slimste Mens’ die mijn avond opvrolijkt.

5 Andere bloggers taggen, dat is eigenlijk niet moeilijk en toch erg moeilijk.

1) Silke. Ik volg haar al zeer lang en heb haar blog zien veranderen. Waanzinnig veranderen. En hoewel ik alvast 1 puntje ken dat haar blij maakt, of zelf 2, wil ik de rest ook wel eens weten.

2) LJ. Ik ben een groot fan van haar schrijfstijl en van wie ze is. Ik lees haar zeer graag.

3) Mich, hoewel ik zwaar twijfel of ze het zal doen, want haar schrijfbehoefte is afgenomen. Wat ik zéér jammer vind. Ik ben verzot op haar inkijk.

4) WorldApart. Zo eerlijk, zo frustrerend soms om te lezen omdat hij geen stap verder geraakt, maar zelf wel wil. Dat hij niet aan een deftig lief geraakt. Vooral dat laatste zou ik graag lezen, dat hij eindelijk van  ’t straat is, zowel privé als professioneel.

5) Last but not least Corvus
. Omdat het voor hem een mega uitdaging zal zijn en ik het toch wel eens wil horen, want mits inspanning kan iedereen blij zijn.

Enneeuu, ik wil toch ene extra, want als Mich en Corvus het niet doen, dan wil ik het zeker horen van Miss Carrie . Ik had wat moeite in het begin met haar schrijfstijl, omdat ik een huge SATC fan ben, maar intussen ben ik het al zo gewoon dat ik haar niet meer kan missen uit mijn blogroll.

Zo dat was het voor mij, superleuk, nog eens bedankt hiervoor.

910606bcd3