I always arrive late at the office, but I make up for it by leaving early

Gisteren, om de grote stakingsellende niet te moeten meemaken werkte ik van thuis uit.

Nu je hebt verschillende soorten ‘van thuis uit werk’ mensen. Je hebt er die zeggen dat ze van thuis uit werken, maar niets doen. Je hebt er die van 8 uur tot 12.00 uur aan hun bureau zitten en van 12.30 tot 16.30 uur en je hebt er zoals ik.

Dat wil zeggen, in plaats van om 6 uur op te staan, sta ik om 7 uur op. Ik ga naar beneden in mijn pyama, ga naar buiten met de hond, ga naar de kippen en neem een tas koffie. Dan is de laptop opgestart. Ik ga naar mijn mails en check enkele zaken.
Tegen 10.00 uur ga ik douchen en kleed ik me aan om vervolgens weer een beetje te werken.

Om 13.00 uur ga ik naar mijn waxafspraak en naar de winkel. Ik werk weer een beetje, ik maak de vogelkooi en het konijnenhok proper en stofzuig. Ik werk weer een tijdje. Zo gaat dat dus door tot een uur om 20.00 -21.00.

Voor mij is het prettig om zo te werken.

Hoe is dat voor jou?

Advertenties

12 gedachten over “I always arrive late at the office, but I make up for it by leaving early

 1. Silke

  Wij mogen niet thuis werken. Hoewel het perfect zou lukken.
  Maar eerlijk, ik zou niet veel gedaan krijgen met mijn kleintje in huis. Nu sowieso zouden we stand by moeten zijn tijdens de openingsuren van onze dienst. Dus thuis of op het werk ik zou moeten werken van 7u30 tot 16 uur/

  Like

   1. Silke

    Gaat niet zozeer over vertrouwen, want we werken soms in het weekend enz wel van thuis. Gaat over hoe het overkomt bij ons personeel, die we moeten benaderen als “klanten”.

    Like

 2. Falderie

  Bij mij gaat het ook zo. Ik begin altijd veel vroeger dan ik zou doen als ik naar kantoor zou gaan. En ik werk ook altijd tot veel later. Maar inderdaad: af en toe neem ik een kwartiertje pauze. Om te douchen, om de keuken wat op te ruimen,… Maar ik ben zeker dat ik tijdens het thuiswerken harder werk.

  Like

 3. LJ

  Ik zou er direct voor tekenen, mijn dag helemaal zo indelen 🙂 Maar maximaal één dag per week, anders ga ik vereenzamen. (Hoe asociaal ik verder ook ben, ik heb wél mensen om me heen nodig.)

  Like

 4. Christel

  Thuis werken is zalig. Eens een dag geen zeurende collega’s en je verzet een pak meer werk. In mijn geval toch. Ondertussen steek ik wat was in, komt den Touring mijn auto takelen. Aai ik de poezen. Maar ik ben ook het soort van werker die ’s avonds zijn laptop nog opengooit om dan nog laat wat door te werken.

  Ik vind het zalig.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s