Some people don’t understand the promises they’re making when they make them

Het is gelukt, ik vond de parking. Maar eerlijk is eerlijk… Ik heb gebeld naar het Sportpaleis en ze hebben heel netjes met herkenningspunten uitgelegd hoe ik er naartoe moest rijden. Wreed hé, ik weet het.

Wat ne mooie jongen was daar aan het dansen zeg! Enfin het waren allemaal mooie jongens, maar eeuuhh die enen, grgg lekkeerrrrrr. Ook mooie meisjes natuurlijk, en eigenlijk vond ik die juffrouw met haar iets dikkere billen (die nog steeds redelijk gewoon waren) zeer sexy.

De show, was hoog van entertainmentsgehalte. De tickets die toch werden uitgeveegd met een 270 euro/stuk omdat het VIP was, zijn eigenlijk veel geld. Oké we zaten op de 2de rij en we hadden parking. Het eten was goed, heel goed, maar geen 100 euro waard. Het ging vlot, we moesten niet aanschuiven, maar ik zou het zelf nooit betaald hebben. Dus … dank u chef!!

Het weekend wel dat liep op rolletjes vermoed ik, maar eigenlijk was er niet veel aan. Het verplichte nummerke van poetsen en winkelen. De schoonmoeder bezoeken, de moeder bezoeken en dan moe in de zetel vallen.
Het was 2x eten uit de diepvries samengesteld.

Ik ben wel gisteren 2 paspoppen gaan halen. Er was een toonzaal van Chantelle die moest veranderd worden en ze deden hun gerief weg. Nu er er iemand die ik ken die werkt op het Belgische hoofdkantoor en die had een lijstje gestuurd met de beschikbare materialen. Het lief schudde het hoofd en keek ernaar. Maar ik was wel wreed blij.

Ik wil jullie iets vertellen over deze site “Notonthehighstreet“. Is er iemand die deze al kent?

Het positieve aan deze site is, dat het allemaal unieke spullen zijn. Het zijn startende ‘kunstenaars’ die nog niet in de winkel liggen. Je kan ook héél veel laten personaliseren. De spulletjes zijn niet alleen uniek, ze zijn ook gewoon erg tof. Dus als je geen inspiratie hebt ….. go there, maar lees eerst de rest

Het nadeel aan de site is volgende, en dat kan je dus ook tegen houden, ze verzenden naar België, het meeste dan toch, maar stel je besteld iets van ontwerper A, dan betaal je 5 euro transport. Je bestelt iets van ontwerper B, dan betaal je 13 euro transport, enz….. .
Dan moet de ontwerper je bestelling nog goedkeuren, maar je hebt ze intussen wel betaald ….

Dus ik heb er 3 zaken besteld vorige week vrijdag. Cadeautjes voor Kerst.
Het kost me aan transportkosten in totaal 39 euro. Niet mis hé, op een bedrag van 107 euro cadeautjes (inclusief 10% korting).
2 van mijn cadeautjes zouden al onderweg zijn, maar van een 3de heb ik nog geen bevestiging gekregen dat de bestelling aanvaard is.

Advertenties

6 gedachten over “Some people don’t understand the promises they’re making when they make them

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s