There ain’t no such thing as a free lunch.

Ik ben een beetje serieverslaafd.

Ik kijk vooral als ik aan het strijken ben, of voor mijn lief thuiskomt. Maar dat zijn de vrouwenserietjes. Mijn lief kan er ook wat van, van serietjes.

Inderdaad, weer een blog over mijn lief, maar hij verdient het want zijn verjaardag komt eraan.

Ik geef even een overzicht van mijn serietjes en oké, misschien ben ik al 10 jaar (of 15jaar) te oud voor sommigen, ik vind het geweldig.

Ik kijk naar Home & Away, Gossip girl (uitgekeken), Sex and the City (uitgekeken, maar ga nog eens kijken), Mistresses, the Good wife, The Bachelor, The Bachelorette, Bachelor in Paradise (merkt u een thema?), The Millionaire Matchmaker, Grey’s Anatomy, Hart of Dixie, alle mogelijke Kardashians, en de Vampire Diaries.

Nu ik kijk niet heel veel naar televisie, het duurt dus heel lang.

Ik heb er ook nog een 20-tal op mijn verlanglijst staan om te beginnen kijken, onder meer Orange is the New Black, Pretty Little Liars, House of Cards, Lie to Me, Bitten, The Affair en ga zo maar door.

Samen met mijn lief kijk ik naar Arrow, The 100, the Blacklist, House (enkel in bed, Revolution, en ook hier staan er nog enkele op het programma. We kijken er ongeveer eentje per dag.

Nu als mijn lief in bad gaat dan kijk ik mijn serie. En mijn lief weet ongeveer wat er in Summerbay (Home & Away) aan de hand is en wat Alicia (The Good Wife) allemaal uitsteekt, maar …. ik merkte een hele grote interesse op over een andere serie die ik ben beginnen volgen. Zo groot zelfs dat hij niet meer aan tafel zit zijn ding te doen als ik mijn serie aan het uitkijken ben, als hij terug beneden staat, maar dat hij zelfs naast me gaat zitten om dan zogezegd op zijn Ipad te spelen. Als ze opstaat als hij thuiskomt en hij gaat me passeren, merk ik dat hij na enkele minuten nog naar het scherm staat te kijken.

Over welke serie gaat het? Wel de deze :

Advertenties

11 gedachten over “There ain’t no such thing as a free lunch.

Voeg uw reactie toe

  1. Kan ik helemaal inkomen !!! Ik kan daar ook zo van genieten om een aflevering of 4, 5 na mekaar te zien hé, ben nu bezig met Grimm op Netflix, S1 aflevering 15 en heb 2 seizoenen van Orange is the .. gezien, da is bangelijk goe, da is gewoon hardop lachen !!!

    Like

    1. Grimm, daar moet ik dringend mee starten. Ik geniet echt van die tijd, dat ik een serietje kan zien. Ik verlies me er in, net zoals bij het lezen. Ik kan dan liggen bleiten en dan zegt mijn lief ‘zijde gij nu aant janken voor ne vent aan de andere kant van de wereld’ 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Life by Maris

Persoonlijke Lifestyle Blog

Life by - Mandy Eggens

19 jaar - Vrachtwagens - Creatief.

food,designing,art

Hallo allemaal hier deel ik mijn hobys en dingen dat ik leuk vind om te doen☆het is tegenwoordig veel op internet te vinden over food,design en art of fotografie en hier op mijn blog deel ik dat allemaal met jullie♡ ik hoop dat je het interessant vind☆ Hello everybody,here I share my hobys and things [...]

Dit is Leen

een blog over vanalles: groener doen, boeken lezen, veel eten en mijn moestuin.

Sjannesblog

AS IT IS

Papa's 2 be

Onze aller grootste wens

Adventures Like You

Kick-ass travel tips off the beaten track

Leven op Pluto

Deze blog gaat over mijn al dan niet dagelijkse leven, mijn ideeën, gedachten enz. Soms (of vaker) gaat het ook over de pijn van het zijn.

ZijBlogt

| over de dingen, die haar bezighouden |

goannelies

Passie als toverwoord

Rock My Run Blog

Exercise, Music, Data and the Awesome Combination of the Three

bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

kribbels uit mijn leven

een kijk in mijn gedachten en de gebeurtenissen uit mijn dagelijks leven, heel gewone dingen, misschien ook wel heel bijzondere......

MaBeautility

Beauty of life

%d bloggers liken dit: