Always forgive your enemies; nothing annoys them so much

Ik dacht deze ochtend aan iets, wat ik al de hele tijd wil vertellen.

Maar eerst dus dit;

De installatie van de pelletketel loopt nog niet van het leien dakje. Ze gaan als 12 uur langer werken dan voorzien. Dus, er gaat aan tafel moet gezeten worden om die uren te bespreken. Betalen gaan we ze niet allemaal doen.

Deze morgen in de fitness voelde ik plots … mijn regels. Oké dit gaat dus een bloederig verhaal worden. Enfin, niet zo, want ik heb een spiraal en heb er dus amper last van. Maar nu dus wel.
Ik ga dus naar de Delhaize om inlegkruisjes te kopen.
Nu dat is al eeuwen geleden, want ik heb ooit de fabriek van NANA eens opgekocht denk ik. Die hadden inlegkruisjes die allemaal apart verpakt zitten. Ze bestaan niet meer en toen ik hoorde dat ze uit de rekken gingen heb ik ze massaal, maar echt massaal aangekocht.

Ik sta dus deze morgen zeer verwonderd te staren naar al die inlegkruisjes. Bestaan die met 1 druppeltje niet meer? Want meer heb ik niet nodig. Geurig, ontgeurend, flexibel, absorberend. Er ging even een nieuwe wereld open voor me.
Ik grabbel dus een dooske ‘Keeps fresh & protects’ van Always, want Nederlands is niet meer hip en ga ermee naar de kassa. (samen met mijn volkorenbrood en de flair en de goed gevoel).

Op het werk loop ik naar toilet om mijn frisse en beschermende inlegkruisje in mijn slipje te steken. Maar dat ding is veel te groot !! Of mijn slipje te klein, ik weet het niet. Nu hangen de zijkantjes over mijn slipje. Wat is dat nu ???

De Goed Gevoel had ik mee omdat er een gezichtscrème in zat en ik was de mijne vergeten. Na het sporten is mijn gezicht uitgedroogd. Het blijkt een nachtserum te zijn. Toemme, nog ne miskoop ook dus.

Maar waar ik dus naartoe wil gaan met dit verhaal …

Op televisie hebben al die maandverbandmerken de leukste reclames met superslanke vrouwen die superblij zijn dat ze hun maandelijkse bloedvergiet mogen ondergaan.

Maar de reclame van de dames die last hebben van urineverlies, die kunnen ONMOGELIJK slank zijn. Heb je het al gezien? Allemaal ‘bredere’ dames.

Neen? Hier is het:

DEGOUTANT !!!

Advertenties

3 gedachten over “Always forgive your enemies; nothing annoys them so much

 1. Corvus

  Ik heb het filmpje niet bekeken, maar als ze echt paarse urine hebben, dan hebben ze toch belangrijke zorgen aan hun kop dan urineverlies, me dunkt. Een bezoek aan een of meer medische specialisten lijkt me dan toch vrij dringend …

  Like

 2. LJ

  Haha die Corvus 😀
  Ik kijk nog zelden naar reclame, maar die over maandverband e.d. daar word ik misselijk van, die rondhuppelende slanke sprieten bah, als ik mijn regels heb ben ik een walvis en wil ik niet uit mijn zetel komen (laat staan rondhuppelen). ’t Is waar dat er 586 verschillende soorten inlegkruisjes bestaan, ik weet ook niet wat kiezen en pak meestal maar wat op goed geluk (ipv te houden wat ik de vorige keer heb gekocht… aah).

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s