Het weekend was goed, maar niet geheel zoals gepland.

Vrijdag gingen we met een grouponbon eten in het Hollywood Café en kijken naar ‘The Kingsmen’. Echt een hele leuke film. Het eten in het Hollywood Café was ongezond en dus best lekker. 🙂
Kaaskroketje en een Hamburger met heel pikante saus. Dit met een glaasje cava (gratis want online geboekt) en een Desperados.
In de cinema eet ik ALTIJD een Ben & Jerry ijsje.

Thuisgekomen, zowat onmiddellijk in bed gerold (zonder douchen zelfs). Die vrijdagen hé, je lijkt dan altijd uitgeput van de week die is gepasseerd.

Zaterdag uitgeslapen en het dagelijkse leven nam over, poetsen, Aldi, bakker, je kent het wel. … Maar mijn vriendin belde me en vroeg of ik op haar 2 kids + mentaal gehandicapte broer kon babysitten, want hun babysit had afgezegd. En zo waren de plannen van zaterdag gesmeed. Vanaf 18.00 uur waren we aan het babysitten.

Zondag was een chilldag, uitslapen, wandelen met de hond, en plaats maken voor de isolatie en OSB platen die we gaan kopen om het dak te vernieuwen. We zijn gaan eten in de Grouwe Steen, aangeraden door het juffrouwke dat me gewaxt had (niet zo goed overigens). Het etablissement is van haar tante. Het eten was top, de bediening en sfeer net ietsje minder. Thuis nog een serieke gezien (The Blacklist) en redelijk vroeg het bed in. 😉

Zo is de werkweek alweer begonnen !

We is er al naar Disneyland Parijs geweest? Beter zelf rijden of TGV? Hotel binnen of buiten? Tips?