The greatest threat to freedom is the absence of criticism

Mea Culpa !

Ik heb zo’n drukke weken achter de rug en ze zijn nog steeds bezig. Maart beloofde er vandoor te gaan als een trein en ik zit er mee op.

Ik heb veel op onze andere sites gezeten, dus veel in de wagen. Het was om sollicitatiegesprekken te voeren. We zoeken 2 nieuwe medewerkers. Ook omdat we een rondje aan het doen zijn om de de resultaten van de EES (Employee Engagement Survey) te bespreken met de werknemers. Wat willen ze anders zien? Waar zijn ze minder gelukkig mee? Wat was er goed? En ga zo maar door.

Deze week heeft hetzelfde programma. Sollicitatiegesprekken en besprekingen van de EES.

Wat deed ik met mijn lief, int kort?
Wel hij liet een glas wijn over mijn laptop vallen. Dat was niet zo goed voor de laptop bleek achteraf. Ik wou nog volhouden om ermee te werken tot de brouwerij geur weg was, maar dat is dus niet gelukt. Woensdag zou ik hem terug moeten hebben.
We gingen eten, te vaak, eigenlijk. Dat is niet goed voor mijn voornemen en mijn lijn.

Had ik al verteld dat we zijn gaan kijken naar ‘The Kingsmen’. Superleuke film.
We zijn verschillende malen mooie wandelingen gaan doen met de hond.
We hebben bijna 200 OSB3 platen gaan laden en lossen. We hebben de isolatie en roofing laten leveren. Nu nog de bakstenen om het dak op te hogen en dan wensen dat er een weekske komt dat het niet gaat regenen.
Dan kunnen we het dak vernieuwen. Met ons …. 2. Zottekes ik weet het. Maar we moeten het zelf doen om de kosten te drukken. Zeker als we ook nog de nieuwe badkamer en hopelijk keuken willen zetten.
Nu het plafond naar beneden is gekomen in de kleerkastkamer, moeten we die ook opnieuw doen.
Net zoals onze slaapkamer.
Als jullie niets te doen hebben, be my guest. Pintjes worden voorzien 🙂

Ik spiek intussen even in mijn agenda.
Je had het paaldansen natuurlijk, maar dat is intussen normaal. Een bezoekje aan de Decathlon voor de parttime dochter, naar de scouts, naar de kermis, veel oefenen met het rekenen, zomervakantie geboekt :-), ….. .

Ik heb trouwens een proefpakket besteld voor deze week bij HelloFresh (Versbox levert niet bij ons thuis) om die eens te proberen. Hij was alvast een beetje goedkoper. Dat is het eerst dat ik erover kan vertellen.
Ik zal proberen net zoals vorige keer het een beetje op te lijsten.

En ik ga proberen meer te schrijven, want ik mis het. En te lezen, want daar geniet ik ook waanzinnig van. Dat ik weet wat jullie allemaal uitsteken. 🙂

Advertenties

5 gedachten over “The greatest threat to freedom is the absence of criticism

Voeg uw reactie toe

 1. Géén ervaring met verbouwen hier, wij hebben het onze laten bouwen 😉
  Hello Fresh levert niet bij ons 😦 en ik had dankzij Vitaya een bon van 20€ die ik aan mijn schoonzus gaf die in het Antwerpse woont (had ik da nu eerder geweten hé da ge ging bestellen !) Ben op 3 weken 7 kilo kwijt !!! Nog 10 te gaan … het is saai maar ik heb genen honger én krijg megaresultaat op korte tijd vandaar dat dat voor mij ideaal is !

  Like

  1. Awel, HelloFresh levert blijkbaar wel int Waasland. Want daar is mijn thuisbasis nu hé, tussen de velden. 🙂
   Door het dieet te volgen dat jij nu volgt ben ik ook de eerste keer op 3 weken 6 kilo kwijtgeraakt. Het was toen nog een leuk dieet, maar intussen, kan is soms ruzie maken als ik bv zin heb in een appelsien en die niet heb. En dat mag jij ook niet in je dieet hé? Fruit eten. Ik wou wel dat ik je karakter heb, want ik moet er ook 15 kwijt zien te geraken.

   Like

 2. HelloFresh is degene waar ik onlangs twijfelde of ik het ging doen. Maar hun gedoe van je krijgt standaard elke week een box, tenzij je aangeeft er deze week geen te willen, stond me tegen, ik wil dat niet elke week maar af en toe eens doen, om nieuwe recepten en producten te kunnen testen en inspiratie op te doen, maar zo flexibel zijn ze niet (en ik denk er sowieso niet elke week aan om dat op te zeggen, zul je zien). Ben benieuwd naar je review!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Life by Maris

Persoonlijke Lifestyle Blog

Life by - Mandy Eggens

19 jaar - Vrachtwagens - Creatief.

food,designing,art

Hallo allemaal hier deel ik mijn hobys en dingen dat ik leuk vind om te doen☆het is tegenwoordig veel op internet te vinden over food,design en art of fotografie en hier op mijn blog deel ik dat allemaal met jullie♡ ik hoop dat je het interessant vind☆ Hello everybody,here I share my hobys and things [...]

Dit is Leen

een blog over vanalles: groener doen, boeken lezen, veel eten en mijn moestuin.

Sjannesblog

AS IT IS

Papa's 2 be

Onze aller grootste wens

Adventures Like You

Kick-ass travel tips off the beaten track

Leven op Pluto

Deze blog gaat over mijn al dan niet dagelijkse leven, mijn ideeën, gedachten enz. Soms (of vaker) gaat het ook over de pijn van het zijn.

ZijBlogt

| over de dingen, die haar bezighouden |

goannelies

Passie als toverwoord

Rock My Run Blog

Exercise, Music, Data and the Awesome Combination of the Three

bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

kribbels uit mijn leven

een kijk in mijn gedachten en de gebeurtenissen uit mijn dagelijks leven, heel gewone dingen, misschien ook wel heel bijzondere......

MaBeautility

Beauty of life

%d bloggers liken dit: