Mea Culpa !

Ik heb zo’n drukke weken achter de rug en ze zijn nog steeds bezig. Maart beloofde er vandoor te gaan als een trein en ik zit er mee op.

Ik heb veel op onze andere sites gezeten, dus veel in de wagen. Het was om sollicitatiegesprekken te voeren. We zoeken 2 nieuwe medewerkers. Ook omdat we een rondje aan het doen zijn om de de resultaten van de EES (Employee Engagement Survey) te bespreken met de werknemers. Wat willen ze anders zien? Waar zijn ze minder gelukkig mee? Wat was er goed? En ga zo maar door.

Deze week heeft hetzelfde programma. Sollicitatiegesprekken en besprekingen van de EES.

Wat deed ik met mijn lief, int kort?
Wel hij liet een glas wijn over mijn laptop vallen. Dat was niet zo goed voor de laptop bleek achteraf. Ik wou nog volhouden om ermee te werken tot de brouwerij geur weg was, maar dat is dus niet gelukt. Woensdag zou ik hem terug moeten hebben.
We gingen eten, te vaak, eigenlijk. Dat is niet goed voor mijn voornemen en mijn lijn.

Had ik al verteld dat we zijn gaan kijken naar ‘The Kingsmen’. Superleuke film.
We zijn verschillende malen mooie wandelingen gaan doen met de hond.
We hebben bijna 200 OSB3 platen gaan laden en lossen. We hebben de isolatie en roofing laten leveren. Nu nog de bakstenen om het dak op te hogen en dan wensen dat er een weekske komt dat het niet gaat regenen.
Dan kunnen we het dak vernieuwen. Met ons …. 2. Zottekes ik weet het. Maar we moeten het zelf doen om de kosten te drukken. Zeker als we ook nog de nieuwe badkamer en hopelijk keuken willen zetten.
Nu het plafond naar beneden is gekomen in de kleerkastkamer, moeten we die ook opnieuw doen.
Net zoals onze slaapkamer.
Als jullie niets te doen hebben, be my guest. Pintjes worden voorzien 🙂

Ik spiek intussen even in mijn agenda.
Je had het paaldansen natuurlijk, maar dat is intussen normaal. Een bezoekje aan de Decathlon voor de parttime dochter, naar de scouts, naar de kermis, veel oefenen met het rekenen, zomervakantie geboekt :-), ….. .

Ik heb trouwens een proefpakket besteld voor deze week bij HelloFresh (Versbox levert niet bij ons thuis) om die eens te proberen. Hij was alvast een beetje goedkoper. Dat is het eerst dat ik erover kan vertellen.
Ik zal proberen net zoals vorige keer het een beetje op te lijsten.

En ik ga proberen meer te schrijven, want ik mis het. En te lezen, want daar geniet ik ook waanzinnig van. Dat ik weet wat jullie allemaal uitsteken. 🙂