Be an explorer. The universe is filled with wonder and magical things.

De grote vakantie met de parttime dochter is geboekt.

Normaal gaan we elk jaar naar Toscane met haar, naar Agriturismo Diacceroni. We hebben deze via Travelbird leren kennen, maar er toekomen, was een beetje thuiskomen.
Nog nooit zo vriendelijk ontvangen. 3 dagen per week feestjes met gratis eten, waar vooral de kids centraal staan, de hond mag gaan en staan waar hij wil.
Wij verbleven niet in de hoofdplaats, maar in één van zijn neven agriturismo’s, namelijk in Pelagaccio.

Het 2de jaar stuurde ik een mailtje en zei hij dat hij hetzelfde appartement zou boeken. Toen we aankwamen vroeg hij of we al geïnstalleerd waren, hij had de sleutel al op de deur gestoken. We vertrokken na een week met onze handen vol cadeaus omdat we weer eens waren langsgekomen.

Dit jaar verliep de communicatie niet vlot. We vroegen aan de dochter, waar ze naartoe wou, terug naar Italië. Dus een mailtje, maar Massi is op doorreis in Europa om alle vakantiebeurzen af te lopen en daar liep het een beetje mis.
Ik dacht, misschien is het een teken dat we ergens anders naartoe moeten. Ik begon een beetje na te denken, ergens anders in Italië of misschien terug Frankrijk (maar dat is moeilijker met de hond zijn ras) en ik begon te broeden op iets zottekes.

Maar het plan is dus compleet en geboekt.
We gaan een kleine 14 dagen naar een bungalow op een kamping in Istrië. Dat ligt in Kroatië. Ik ben niet geheel overtuigd, want Kroatië? en dan nog een kamping?, maar ik denk dat de dochter er de tijd van haar leven kan hebben en ik denk dat het er erg mooi is.
Hoewel Cath Luyten in Vlaanderen Vakantieland dan weer niet heel erg overtuigend was;

Enkele foto’s, indrukken van het web geplukt:

170

istrie 2

istrie strand

Istrie

7 gedachten over “Be an explorer. The universe is filled with wonder and magical things.

Plaats een reactie