My Precious Tag – About the Sweet Little Things in Life

Ik kreeg van Me, Myself and We een tag toegestoken. Eigenlijk al eventjes geleden, maar jullie merkten al dat het hier een beetje stillekes is.
Dat ligt alleen aan mezelf.

Met behulp van deze tag moet je nadenken over 5 kleine dingen die een grote betekenis hebben/hadden in je leven. Een moeilijke, maar ik ga het toch doen! Want ik vermoed dat je er veel meer kan vinden dan vijf, eens je begonnen bent.

Ik heb er reeds enkele malen aan gedacht, het lijkt niet eenvoudig dus ik ga er gewoon aan beginnen en zie waar ik eindig.

Mijn 5 grote ‘kleine’ dingen.

1) Mijn hond, die als hij de wagen hoort, alle moeite doet van de wereld om over de raam te kijken en naar de deur te spurten en iedereen zou omver lopen om knuffels te krijgen en te geven. We maken dan eerst met ons 2 een wandeling, waar ik eigenlijk intens van geniet, gewoon de rust en de intimiteit van ons 2, waarna hij steevast een ‘stinkbeentje’ of een oor krijgt.

2) Mijn oudste kat, eigenlijk is het meer een gemis, want het valt minder vaak voor door haar leeftijd. Mijn oudste poes ziet alleen mij graag, ze heeft angst van de rest van de wereld. Ze had de gewoonte, die is nu minder, om als ik me in de zetel zet, naast met / op me te komen zitten en te komen kroelen, spinnen, duwen voor liefde. Ik geniet daar waanzinnig van de momenten dat het nu nog voorvalt.

3) Mijn lief en een welbepaalde handeling, elke avond, als we in de zetel zitten, dan lig ik en zit hij onder mijn benen. Hij trekt dan mijn sokken heel langzaam uit, één voor één en wrijft dan over mijn voeten. Het is heerlijk.

4) Ik woon nu wel ‘op den buiten’, maar de wereld die ontwaakt rond me. De vogels die fluiten, elkaar wakker maken, het trappen op de rem als een bijna dagelijkse handeling om een konijn, egel, hertje, vosje of fazant niet omver te rijden. Ik geniet daar van.

5) Een andere handeling met mijn lief. Ik ga elke avond in zijn arm liggen, maar ben daar ook weg na 5 minuten. Hij slaapt dan, maar ik kan dat niet. Maar elke ochtend als ik ben opgestaan en me heb klaargemaakt, dan ga ik hem wakker maken en dan gooit hij het deken open en trekt me in zijn armen en liggen we even lepeltje – lepeltje terwijl hij wakker aan het worden is en me vraagt hoe ik heb geslapen. Dat ik opnieuw mijn haar moet doen, interesseert met dan geen f*ck.

Het is waar, het is zoals Me, Myself and We zegt, het is een eindeloze lijst. We staan er gewoon niet bij stil. Ik kan inderdaad nog even doorgaan.

Ik ga de tag niet doorgeven omdat hij intussen al vintage is, maar als je je geroepen voelt, neem hem dan gerust over.

Tank voor de tag Me, Myself and We!

Advertenties

6 gedachten over “My Precious Tag – About the Sweet Little Things in Life

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Life by Maris

Persoonlijke Lifestyle Blog

Life by - Mandy Eggens

19 jaar - Vrachtwagens - Creatief.

food,designing,art

Hallo allemaal hier deel ik mijn hobys en dingen dat ik leuk vind om te doen☆het is tegenwoordig veel op internet te vinden over food,design en art of fotografie en hier op mijn blog deel ik dat allemaal met jullie♡ ik hoop dat je het interessant vind☆ Hello everybody,here I share my hobys and things [...]

Dit is Leen

een blog over vanalles: groener doen, boeken lezen, veel eten en mijn moestuin.

Sjannesblog

AS IT IS

Papa's 2 be

Onze aller grootste wens

Adventures Like You

Kick-ass travel tips off the beaten track

Leven op Pluto

Deze blog gaat over mijn al dan niet dagelijkse leven, mijn ideeën, gedachten enz. Soms (of vaker) gaat het ook over de pijn van het zijn.

ZijBlogt

| over de dingen, die haar bezighouden |

goannelies

Passie als toverwoord

Rock My Run Blog

Exercise, Music, Data and the Awesome Combination of the Three

bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

kribbels uit mijn leven

een kijk in mijn gedachten en de gebeurtenissen uit mijn dagelijks leven, heel gewone dingen, misschien ook wel heel bijzondere......

MaBeautility

Beauty of life

%d bloggers liken dit: