Afgelopen zaterdag werkten we eerst nog in de badkamer. We hebben een schoorsteen afgebroken, in de remorque gegooid en vervolgens naar het containerpark ons vrachtje gaan lozen.

Dan vertrokken we naar Brugge, waar we eerst even een stop maakten aan de MediaMarkt voor een stijltang. De mijne is nu net één keer te veel op de grond gevallen. En ik heb ze écht nodig voor mijn froe.

Een trucje trouwens: als je weet dat je je haar MOET wassen maar geen zin hebt, was enkel je froe, draai je haar in een dot en het is weer goed om de dag door te komen.

We kwamen aan zonder plan en dat is nooit goed, we hebben ons bleinen gewandeld. Dat mogen we dus niet meer doen.
We waren in Brugge voor een gratis concert van de Libertyville String Orchestra uit Californië. Een groep ‘highschool’ studenten. Ze brachten heel luchtige nummers zoals het thema van Star Wars en dergelijke.
Maar wat me echt raakte was dat de studenten zo emotioneel werden van de staande ovatie, van het publiek dat actief toonde dat ze genoten. Daar sprongen de tranen me van in de ogen. Ik ben echt een bleitsmoel.

We gingen nog iets drinken in ‘De reisduif’ en gingen naar huis.

Zondag, dan wou ik plots het vogelkot verhuizen en het resultaat was, dat er ineens een verwarming werd weggehaald en er een grote kuis werd gehouden. Dat was niet de bedoeling, want hierdoor hebben we ons voortuintje niet kunnen afwerken. Nu staat er een deel gras van 60cm hoog en een deel kort. Maar je ziet mijn wagen terug staan, langs één kant althans.

Dan reden we naar de moeder van mijn lief in Zelzate, thuisgekomen, was het drama-drama met ons Molly.

Daarna gingen we eten voor de vaderdag van mijn liefje. Ik was er sowieso niet helemaal bij, omdat ik me maar aan het afvragen was hoe het kon gebeuren met Molly, maar het was ook niet goed. Menu konden ze niet aanbieden, maar je kon het wel apart bestellen? Lang moeten wachten aan de deur. Ik twijfel aan de versheid van de producten. Asperges platgekookt.
Moulleux was niet vers.
We zijn gaan eten in L’apetit in Stekene.