Birdy Blues

In plaats van enkele sites te geven, geef ik mijn ervaring over één site mee.
Ik heb er over nagedacht, maar het moet niet allemaal pijs en vree zijn en soms is het gewoon een mindere ervaring.
Ik voel me dan ook verplicht om die te delen met jullie.

Allereerst, het is een zeer leuke site Birdy Blues. En ook wat de prijs betreft zijn ze vriendelijk.

Ik plaatste een bestelling bij hen voor Flash tattoo’s. Het was 2 + 1 gratis. Wat me daar een klein beetje in tegenstak is dat zij zelf gingen kiezen welke je gratis krijgt. Waarom niet gewoon 3 keuzes in je winkelmandje en dan er maar 2 aanrekenen?
Enfin, niet zeveren, gewoon bestellen.

Die bestelling liet 12 dagen op zich wachten. Ik had haar intussen al een mail gestuurd, want iets in een envelop steken en opsturen, kan geen 12 dagen duren, vind ik. Maar na 12 dagen vielen de flash tattoos in mijn brievenbus. Het eerste wat ik zag was dat het niet de door mij bestelde 2 vellen waren. Hoe ik dat zo goed weet?
Wel er waren 2 vellen met verschillende hamsa’s op en dat wist ik 100% zeker. Ik had maar 1 vel met een hamsa ontvangen. Alweer teleurstelling, maar ik besloot ze weg te slikken.

Ik heb ze 2 weken later geprobeerd. De kwaliteit is niet top. Na 3 dagen waren mijn tattoos niet meer mooi. Terwijl je volgens de omschrijving toch wel een 5 dagen mag verwachten.

Maar wacht, daar gaat het eigenlijk zelfs allemaal niet over.

Ik zag op haar facebookpagina dat ze 11% korting gaf omdat ze 11 jaar samen is met haar vriend en ik vloog erop. (Ik had toen mijn flash tattoos nog niet ontvangen) om een memorylocket te bestellen in armbandvorm met bedels en dergelijke voor mijn vriendin die jarig is in augustus.
Ik had het al eens berekend en het ging met een 60 euro kosten en ik vond dat veel voor een accessoire. Die 11% korting was dus ideaal.
Ik plaats mijn bestelling…

Ik krijg een bevestiging van betaling en ontvangst van de bestelling. Dat is op 18 juni. Ik kreeg mijn flash tattoos op 24 juni aan.

Op 29 juni stuur ik volgende:

Goedemorgen XXX

Ik heb u reeds enkele malen tevergeefs proberen te contacteren, waardoor ik me niet heel erg goed voel.

Kun je me vertellen wanneer mijn bestelling van 18/06/2015 zal verstuurd worden?
Ik heb hier nog geen bevestiging van ontvangen.
Ik heb de betaalbevestiging en de bestellingsbevestiging, maar geen levertermijn.
We zijn 11 dagen verder, dat is al een tijdje.

Mijn vorige bestelling was 12 dagen onderweg.
Zoals ik al reeds eerder aanhaalde, zijn de tattoos die je hebt verstuurd niet 100% diegene die ik besteld heb.
Ik had 2 vellen met 2 verschillende hamsa’s besteld.
Ik ga er niet moeilijk over doen.

Ik zou wel graag een reactie ontvangen betreft bovenstaande bestelling.

Met vriendelijke groeten

Ik krijg geen reactie, waardoor ik extreem ga en haar een bericht op haar facebook pagina zet, die openbaar staat. Mijn bericht verdwijnt, maar ik krijg een reactie dat ze ze zal opsturen en er nog een flash tattoo vel zal bij opsturen. Ik bedank haar.

Op 1 juli vraag ik haar, waar is de verzendbevestiging? Die krijg ik dan iets later. Ik denk dat mijn levering er was ongeveer op 6 juli, opgestuurd met de post. Er zaten 2 vellen flash tattoos bij.
Ik vond dat sympathiek, maar het hersteld mijn vertrouwen niet.

Ik kan deze site dus enkel aanraden als je een engelengeduld en een bepaalde assertiviteit hebt.

7 gedachten over “Birdy Blues

  1. Ik blijf dat altijd grappig vinden (ik ben sarcastisch nu) dat mensen die een eigen zaak hebben en diensten aanbieden, als het er op aankomt alles behalve bereid willig zijn (vaak ligt het er vingerdik op dat het met véél tegen goesting is) én alleen maar ten dienste kunnen staan van klanten als men negatieve reacties krijgt…

    Geliked door 1 persoon

    1. Ja inderdaad, ik ook niet én dat terwijl er wellicht mensen zijn die het héél graag zouden doen en het gewoon niet kunnen door één of andere reden. Dan te bedenken dat zulke sites zoals hier beschreven in het logje, de kans krijgen en op klantendienst en service de mist in gaan…

      Geliked door 1 persoon

  2. Ik klik op je link en zie al direct in ’t groot een knoert van een dt-fout… Dan haak ik al af. En als ik dan jouw ervaring lees, hoeft het voor mij helemaal niet meer. Al ziet die site er wel leuk uit 🙂

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie