Ik wil jullie vertellen over de Deauty juli 2015. Ik doe het niet elke maand, omdat ik er geen zin in heb, of omdat ik de producten nog niet gebruikt heb.

2015-07-24 06.25.20 (Small)

Dit is de juli box. Ik ben er zeer enthousiast om.
Ik vertel je waarom.

Allereerst:
Een full-size product in deze box is Gliss Kur van Schwarzkopf. Hun haarolie is ideaal om droog en kwetsbaar haar weer te laten stralen. De Dream Hair zit in een flesje van 150 ml en is te koop voor € 9,99.
Ik heb vorig jaar ook zo eentje gehad (de vorige versie) en die is bijna op.
Ik gebruik hem bijvoorbeeld een uur voor ik in bad ga en laat hem intrekken. Of ik gebruik hem op mijn nat haar voor ik het ga drogen. Of als mijn haar pluizig staat. Voor mij is deze echt multifunctioneel. Mijn haar wordt er erg zacht van.

Wat zit er ook in:
Een Yves Rocher Maxi Zonnespray met SPF 30 in full-size. De sprayflacon bevat 200 ml en is te koop bij Yves Rocher voor € 30. Ideaal met het nakende vertrek naar Kroatië, want geef toe, het is niet goedkoop een zonnemelk.

Dan:
So Susan, ken ik absoluut niet. Een echte ontdekking dus! Deze Colour Hybrid kan je gebruiken op je lippen en op je wangen. Ook dit is een full-size en is te koop voor € 18,95.
Ik heb hem nog niet geprobeerd.

De site zegt volgende:
A game-changing lip & cheek “cream-mousse” hybrid formulated in a luxuriously deep Marsala shade that looks beautiful on all skin tones. This richly pigmented velvet soufflé will elevate your makeup regime, adding fullness to lips and incredible luster to cheeks. Formulated with Organic Sacha Inchi Oil and luxe Jasmine extract to help restore moisture balance and reduce signs of fatigue.
Usage : Apply one dot on the ball of the cheeks & centre of lips and gently pat while blending.

Vervolgens:
Uriage Micellaire Waters. Een fullsize van 250 ml is te koop bij de apotheek voor € 9,90. We hebben er vorig jaar ook ééntje gehad, wel van een ander merk en ik was er supertevreden van. Deze ga ik ook meenemen op vakantie. Ik gebruik nu deze van het Kruidvat, na het lezen van een review op een blog (ik weet niet meer welke, sorry), maar ik ben niet 100% tevreden. Mijn ogen krijg ik zeer moeilijk in orde. Misschien ligt dat ook aan het feit dat ik 4 mascara’s over elkaar draag.

Tot slot:
Arkocaps Groene Thee verhoogt de vetverbranding. Het omhulsel van de Arkocaps Groene Thee capsules is van 100% plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve bestanddelen van de knop en het blad van de theestruik, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij. Deze zijn te koop bij de apotheek voor € 9,45.
Wel, ik vind het wel leuk, probleem is dat ik het 1 dag neem en dan alweer vergeet  te lui ben.