Gisteren thuisgekomen had ik de strijkplank moeten nemen, maar daar had ik zo geen zin in.

Ik ben met het lief naar een bouwhandel gereden waar we UP210 kochten. Dat is om badkamermuren te bezetten. Thuisgekomen eten gemaakt van de Hellofresh box, me gaan omkleden en een product beginnen schilderen op de muren zodat de UP210 goed kleeft. Mijn uitleg zal niet erg professioneel zijn, maar je snapt het wel hé.

In mijn achterhoofd denk ik ‘begin in te pakken, dingen klaar te leggen, de dag dat julie vertrekken komt er supersnel aan’, maar…. de badkamer zou moeten klaar geraken tegen 13 september (wat een grap!) en ik plaats maar afspraken in onze agenda. Vanavond naar vriendin D. Ik ga met haar in oktober op reis. Ik kan nog niet zeggen wat, want we gaan vanavond boeken.

Vrijdag mosseltjes eten in Auberge des Moules. We zijn daar 1x geweest zonder reservatie en werden en beetje stiefmoederlijk behandeld. Naast ons echter kwam een ouder koppel zitten. Hij sprak niet, want hij was heel ver heen door de leeftijd, hoewel zijn vrouw elke oogbeweging begreep van hem. Zij was nog erg levendig en spraakzaam. Een fantastisch koppel, ik weet niet hoe het komt, maar ze hebben een diepe indruk achtergelaten. Ik denk dat hij ook een redelijk gekend schrijver was. diep vanbinnen, hoop ik stiekem, dat het lot ervoor zorgt dat ze er weer gaan zitten.

Boeken… ik zoek enkele chicklit titels, maar nieuwe, ik denk dat ik al zoveel heb gelezen. Ik heb het laatste jaar me enkel op detective en thriller gestort en ik heb behoefte aan iets luchtiger tijdens de vakantie.  Dus smijt maar wat titels. 🙂