Ik ga er even goed vandoor, dat is dus omdat ik niet weet of ik nog een paar posts kan maken om klaar te zetten tijdens mijn vakantie.
Maar als ik nu probeer elke dag te posten, hebben niet dagelijkse lezers, iets te lezen šŸ™‚

Afgelopen zondag ging ik naar een brunch. Deze stond in het teken van de verjaardag van mijn kleinste petekind en de verjaardag van zijn papa.
Mijn kleinste petekind is geboren op 1 augustus (mijn grootste op 10 augustus) en de papa van mijn petekind en mijn beste vriend is jarig op 14 augustus.
Mijn petekind is voorlopig nog een pak rustiger dan zijn broer die in oktober 3 jaar gaat worden. Gelukkig!

Als je natuurlijk kleine broer bent, dan ben je ook ene beetje recyclagecentrum voor alles van grote broer. Daarom dat mama me had gezegd dat ze liever centen wou voor mijn petekind. Onder het motto ‘elke kind heeft toch recht op iets van zichzelf’ whatts appte ik met de peter en hebben we enkele dingen van Zoef Zoef van VTech gekocht en een cent gegeven.

Voor de papa hadden de peter en ik ook bijgelegd voor een laptoptas die hij wou en die 200 euro kostte.

Het weer was ideaal op hun terras en de brunch was heel lekker. De verjaardagstaart was van chocolade, heerlijk dus.
Meestal vertrekken we als laatste en dat wou ik Ć©cht niet deze keer omdat ik thuis nog het een en ander wou doen. Het was toch alweer 19.00 tegen dat we thuis waren, dus buiten boven de slaapkamer en de gang is er niets meer gebeurd.

We kijken zondags meestal naar een ‘How to get away with murder’ of een ‘Stalker’ en in bed naar een ‘House’.