Sites

Als alles goed verlopen is, ben ik nu op vakantie.
Ik heb nog eens een overzichtje met enkele sites, vanalles door elkaar.

Eerste en vooral deze:

Zooplus.nl. Ik zet de NL er zeer bewust achter, want de BE is iets duurder. Ik bestel hier 85% van alles voor de dieren. Eten, speelgoed, accessoires. Ik heb ook ingetekend op het spaarplan, waardoor er op elke bestelling nog eens een extra 3% korting is. De prijs die er voor moet betalen, heb je meestal terug na je eerste bestelling.

HappyBlueBox. Nog niets mee gedaan, maar het kriebelt heel sterk om er eens een abonnementje van 3 maanden te nemen. Iemand reeds ervaring mee?. Het verschil tussen de Girls and Women zit hem vooral in de kleurtjes die je toegestuurd krijgt, die van de girls zijn dus iets feller.

Acaza.Be. Ik heb al verscheidene zaken besteld, van wallpaper behang, tot accessoires om het huis op te vrolijken. De service die je hier krijgt is van hoogstaande, excellente kwaliteit. En ze leveren razendsnel. Iets niet 100% in orde, ze fixen het onmiddellijk. een  echte aanrader.

John Beerens. Ook nog niet besteld, eerder toevalig opgekomen. Ik hou van de producten van Ahava en ik zag ook dat hij Kardashian Beauty heeft. Nu sowieso wil ik iets bestellen, omdat ik een Kardashian fan ben. Ik heb zijn prijzen vergeleken met anderen, die zitten goed, maar over de service kan ik dus nog niets vertellen.

Pit Pit Ik bestel hier zaken die we in de gin gebruiken, maar ook speciale bloemen (meel), kokosnootolie, ‘superfoods’. Ik check echter wel de prijzen met het natuurhuis, want soms zijn ze niet goedkoper. Ik heb ook al met elke bestelling wel wat leveringsproblemen gehad. Ik heb tot hiertoe 3 bestellingen geplaatst. De producten zijn goed, maar de service een tikkeltje minder. Ze zijn wel steeds zeer vriendelijk aan de telefoon, maar het kan in theorie niet de bedoeling zijn dat je ze moet bellen.

Poopycat . Ik twijfel al eeuwen. Ik vind het een superconcept, zowel de kattenbak, als de blocks. Nu de kattenbak, dat is niet zo heel goedkoop als je weet dat ik de bak bij ons 2x per week proper maak en zakken van 8 euro koop in de Carrefour. Daar komt ik 2,5 mee toe. Wat denken jullie er van?

Advertenties

8 gedachten over “Sites

Voeg uw reactie toe

  1. John Beerens is ok, heb er al enkele keren haarspul besteld en was in orde !
    Die beautybox kende ik nog niet maar ik hou het bij één … denk ik !

    Like

  2. Zooplus is geweldig. Zoveel keuze en ook vaak veel goedkoper dan andere winkels. Tip voor je, als je weer gaat bestellen ga dan eerst naar zwerfkat.com en klik op de banner bovenaan de homepage naar Zooplus. Zij krijgen dan een percentage, komt zo goed terecht! ❤

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Dit is Leen

een blog over vanalles: groener doen, boeken lezen, veel eten en mijn moestuin.

Sjannesblog

AS IT IS

Papa's 2 be

Onze aller grootste wens

Changing the Chapters.

Als woorden meer dan een tekst vormen.

Adventures Like You

Kick-ass travel tips off the beaten track

Leven op Pluto

Deze blog gaat over mijn al dan niet dagelijkse leven, mijn ideeën, gedachten enz. Soms (of vaker) gaat het ook over de pijn van het zijn.

ZijBlogt

| over de dingen, die haar bezighouden |

goannelies

Passie als toverwoord

Rock My Run Blog

Exercise, Music, Data and the Awesome Combination of the Three

bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

kribbels uit mijn leven

een kijk in mijn gedachten en de gebeurtenissen uit mijn dagelijks leven, heel gewone dingen, misschien ook wel heel bijzondere......

Geluksvlinder

Do what makes you happy

MaBeautility

Beauty of life

%d bloggers liken dit: