I wonder if fears ever really go away, or if they just lose their power over us

Ik had een oudere dame die kwam voor een pasfoto. Ja, inderdaad, wij hebben dagelijks nog veel mensen voor een pasfoto, sjans.

Ik leg haar uit dat haar blik neutraal moet zijn en dat er geen tanden zichtbaar mogen zijn, zegt ze tegen me ‘Zal ik ze anders uitdoen’.

Allrighty…

Dan, heetste nieuws van de dag: Trump.

Ik denk dat het kiezen was uit 2 kwaden. Net zoals bij de Brexit wil iedereen verandering en schrikken ze dan dat het eindelijk zover is. Niemand denkt dat Trump het gaat halen en hij haalt het. Onmiddellijk paniek.

Ik ben contra beide kandidaten geweest, hoewel ik de laatste ben die iets in de pap te brokken heeft. Wel respect voor Trump dat hij zijn hele campagne met zijn eigen centen heeft gevoerd. Het toont ook aan hoeveel hij er wel heeft.

Ook een zweem van een glimlach als hij bij zijn speech ‘You cant always get what you want’ laat horen van de Rolling Stones.

De algemene paniekreactie lijkt me overdreven, we zullen wel zien. Ik dacht ook eerst aan KKK taferelen die terugkeren, maar weet je, ik denk dat het allemaal wel wat zal loslopen.

 

Advertenties

4 gedachten over “I wonder if fears ever really go away, or if they just lose their power over us

 1. Luc

  Ook een les , te veel roken verbieden , gaat men meer roken , zelfde als alcohol in de “Drooglegging’ Pietlutten als capone werd geboren en nooit werd zoveel alcohol gedronken. in die tijd. het is de tijd voor onze politiekers eens in hun eigen boezem te kijken en eens en voor altijd stoppen met op elkaar te mekkeren over dit en over dat. Ik ben in de VS tweemaal geweest , , Obama werd anders voorgesteld dan bij ons.
  Hilary was rijk opgevoed en haar manier van leven en praten is de doorsnee Amerikaan niet in dank afgenomen.
  Ik was een fan van Bernie , maar Obama verkoos haar een grove fout.
  Laten we zeggen , de boer die ploegde voort.
  Maar ik heb andere zorgen , mensen kennen echt geen geschiedenis weer , daar zitten echt veel dingen in wat nu gebeurd, kon ik maar mijn leven herdoen;

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s