Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Er is een nieuwe fitness bij ons. Enfin, in juli is hij er een jaar.
Ik schreef me vorig jaar in mei in, om dan onmiddellijk te starten wanneer hij opende in juli.

Ik kreeg een programma, maar dat deed niets met me. Dus ik bleef thuis. Tot ze zijn gestart me synrgy lessen. Daar zat ik op te wachten. Een vriendin met wie ik vroeger ging paaldansen heeft ook een abonnement, maar ze deed er niets mee.
Zo was het voor ons beide een dure hobby. Maar ze zag me eens inchecken via Facebook en zo zijn we nu sportmaatjes geworden.

Synrgy is een high intensity interval training. Ik zal een filmpje plaatsen onderaan. Ik doe het 3x per week voor ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Toen ik startte werd ik gewogen aan een machine. Die toonde dat ik obees was in mijn BMI en 15.4 kilo moest vermageren. Mijn spiermassa was niet slecht. Dat kwam waarschijnlijk van het paaldansen. Maar als je leest dat je een BMI hebt van 32 en je googelt beelden, dan zit je in zak en as.

Ik moest me na een tijd weer laten wegen, maar deed het niet, zodoende duurde het 6 maanden in plaats van 6 weken.
Ik moest ineens 19.9 afvallen en er was maar 1 kilo spieren bij, maar het probleem was alreeds dat mijn spiermassa te hoog was.
Ik was nu helemaal gefrustreerd, want ik ging sporten ipv op de zetel te liggen schransen en ook mijn dagelijkse voeding had ik aangepast.
Geen worstenbroodjes meer of grote repen chocolade. En als je dan 5 kilo bijkomt, wil je de handdoek in de ring smijten.

Maar dat deed ik niet en doe ik nog steeds niet. Intussen is er van die 5 kilo bijna 2 kilo terug af, zonder dieet, maar wel een maand niet gedronken in januari en blijft het frustrerend, maar ik haal positieve energie uit het sporten.

De eerste keren dat je meedoet denk je dat je gaat sterven, dat zie ik ook aan de nieuwkomers die ik moed probeer in te praten, want dan is opgeven dichtbij. Maar het geef ontzettend veel voldoening om uiteindelijk jezelf te zien groeien.

Hieronder een clip van Life Fitness over Synrgy.

Advertenties

6 gedachten over “Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Voeg uw reactie toe

  1. Ni opgeven ! Ook voor mij is het een dagelijkse strijd : ik sta nu 3x/week op mijn Powerplate, wandel stevig door op mijn loopband zo’n 5x/week en crossfit een vijftal keer, spieren heb ik ook al bijgekweekt maar op bepaalde plekken zit er nog teveel vet 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

food,designing,art

Hallo allemaal hier deel ik mijn hobys en dingen dat ik leuk vind om te doen☆het is tegenwoordig veel op internet te vinden over food,design en art of fotografie en hier op mijn blog deel ik dat allemaal met jullie♡ ik hoop dat je het interessant vind☆ Hello everybody,here I share my hobys and things [...]

Dit is Leen

een blog over vanalles: groener doen, boeken lezen, veel eten en mijn moestuin.

Sjannesblog

AS IT IS

Papa's 2 be

Onze aller grootste wens

Adventures Like You

Kick-ass travel tips off the beaten track

Leven op Pluto

Deze blog gaat over mijn al dan niet dagelijkse leven, mijn ideeën, gedachten enz. Soms (of vaker) gaat het ook over de pijn van het zijn.

ZijBlogt

| over de dingen, die haar bezighouden |

goannelies

Passie als toverwoord

Rock My Run Blog

Exercise, Music, Data and the Awesome Combination of the Three

bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

kribbels uit mijn leven

een kijk in mijn gedachten en de gebeurtenissen uit mijn dagelijks leven, heel gewone dingen, misschien ook wel heel bijzondere......

MaBeautility

Beauty of life

hi martine

talking about all things beauty

%d bloggers liken dit: