Ik heb weer een mailtje ontvangen met een promo in.

Ik heb ongeveer 2 jaar nu een abonnement op Styletone. Ik ben vooral gek op de mooie doosjes waarin ze hun producten leveren.
Soms zijn het kleine schuifjes die je bv in een toren kan plaatsen.

De producten zelf, daar ben ik ook tevreden van, vandaar dat ik mijn abonnement steeds hernieuw.
Bij Deauty ben ik daar uiteindelijk gestopt, want ze hadden geen service meer, de producten waren steeds dezelfde en ik vond het niet meer fijn. Ze hebben nu zelf ook een ander concept.

 

Maar hier is de promo dus:

We hebben voor jou en je vriendinnen een leuke actie! Je kunt ze nu namelijk voordelig kennis laten maken met StyleTone! Met jouw persoonlijke kortingscode FGF30497 krijgen ze namelijk de eerste box voor € 7,50!

En uiteraard krijg jij  (ikke dus) ook iets! Per aangebrachte vriendin ontvang je deze maand 50 StylePoints, en met 100 punten krijg je een gratis box! Dus stuur al jouw vriendinnen jouw kortingscode: FGF30497.

Wat is Styletone, buiten een beautybox?

Ontdek StyleTone, de maandelijkse beautybox met altijd 5 fullsize producten. De gemiddelde winkelwaarde is meer dan € 70,00! In elke box vind je een mini magazine met omschrijvingen en tips over de producten. De beste manier om nieuwe merken en producten te leren kennen. En altijd 100% dierproefvrij en maandelijks opzegbaar.

Je kan ervoor kiezen om de StyleTone beautybox elke maand (€15) te ontvangen, of kies een 3 (€45), 6 (€85) of 12 (€167,5) maanden abonnement. En het wordt nog beter! Hoe groter het abonnement is dat je koopt, hoe meer korting je ontvangt!