Doing nothing for others is the undoing of ourselves.

We hebben onze reis geboekt. We gaan in oktober naar Sardinië. Ik ben er in een ver verleden geweest met mijn vorige werkgever. Daar verbleven we in het T-Hotel en Timi Ama.
Ik kan me herinneren dat we op een catamaran hebben gezeten en een authentieke zeilboot, witte stranden, decadente diners en een bezoek aan een geitenboer. De rest is een beetje wazig en ver weg.

Dat gaan we dus niet doen. Ik weet nog niet wat we allemaal gaan doen, maar we blijven aan de Oostkant, om over enkele jaren de Westkant te doen.

Maar nu, ik heb al stress. We vliegen met tussenstops. En buiten een geannuleerde vlucht in Praag, waar ik over Oostenrijk ben teruggekomen en een tripje van New York waar er een paar issues in Londen waren, ben ik daar dus zeer onervaren in.
We vliegen Brussel – Rome – Cagliari en terug via Milaan. Nu mijn issue ligt bij Rome.

We hebben 50 minuten tussen de 2 vluchten in. Hoe werkt dat dan juist? Moeten we opnieuw door security?

We gaan verblijven in het Perdepera Resort. We gingen eerst nog voor een ander hotel, ook 4 sterren, 500 euro voor 5 nachten inclusief ontbijt. Geen geld, maar dan kwamen ze of met een verplichte clubkaart om in het zwembad te mogen. Dit ging ons 70 euro kosten. Ja dan ga ik op mijn principes staan, wat een zever was dat.  Het hotel dat we hebben gekozen ligt in een minder druk dorpje en kost ons …. 306 euro voor 5 nachten inclusief ontbijt. En we hebben de net niet duurste kamer gekozen omdat de standaard kamer wel heel erg benauwend klein leek. Dat zou het ons 236 euro hebben gekost.

Als je kijkt naar foto’s van een hotel, of een huis, kijk naar naar de kromme lijnen in het beeld. Dat wil zeggen dat ze hebben getrokken met een breedbeeld lens die de kamer veel grote doet lijken dan ze is. Toen ik nog niet de kennis had betreft fotografie die ik nu heb, ben ik zo eens goed in de luren gelegd met een zwembad van een hotel. Het leek immens, maar als er in realiteit 10 mensen in zaten was je een sardientje.

Iemand Sardinië tips?

 

Advertenties

7 gedachten over “Doing nothing for others is the undoing of ourselves.

Voeg uw reactie toe

  1. Het is al te zien welke Gates ze gebruiken , op schiphol moest ik eens van gate A over de douane naar gate G en als de vertrekplaats ver is , zal je in lichte looppas moeten doen. bagage wordt normaal intern van vliegtuig naar vliegtuig overgeladen..Ik wil je niet nerveus maken , maar ik had mijn bagage niet in het doorgaan en i-n het weerkeren ook niet. En goed uitkijken naar je hotels , ze hadden ons ook eerst bij ons pietje . een ding is zeker als ik nog eens vlieg zal het nooit meer met Ryan air zijn of moest ik een wagen huren of 200€ voor een andere maatschappij betalen. Enough is enough !

    Like

  2. Wij moeten binnenkort ook overstappen, in Istanbul… Uurtje tijd maar. Ik heb nu al stress! En inderdaad reservesetje kleren in de handbagage, en andere dingen die absoluut onmisbaar zijn.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Life by Maris

Persoonlijke Lifestyle Blog

Life by - Mandy Eggens

19 jaar - Vrachtwagens - Creatief.

food,designing,art

Hallo allemaal hier deel ik mijn hobys en dingen dat ik leuk vind om te doen☆het is tegenwoordig veel op internet te vinden over food,design en art of fotografie en hier op mijn blog deel ik dat allemaal met jullie♡ ik hoop dat je het interessant vind☆ Hello everybody,here I share my hobys and things [...]

Dit is Leen

een blog over vanalles: groener doen, boeken lezen, veel eten en mijn moestuin.

Sjannesblog

AS IT IS

Papa's 2 be

Onze aller grootste wens

Adventures Like You

Kick-ass travel tips off the beaten track

Leven op Pluto

Deze blog gaat over mijn al dan niet dagelijkse leven, mijn ideeën, gedachten enz. Soms (of vaker) gaat het ook over de pijn van het zijn.

ZijBlogt

| over de dingen, die haar bezighouden |

goannelies

Passie als toverwoord

Rock My Run Blog

Exercise, Music, Data and the Awesome Combination of the Three

bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

kribbels uit mijn leven

een kijk in mijn gedachten en de gebeurtenissen uit mijn dagelijks leven, heel gewone dingen, misschien ook wel heel bijzondere......

MaBeautility

Beauty of life

%d bloggers liken dit: