We hebben onze reis geboekt. We gaan in oktober naar Sardinië. Ik ben er in een ver verleden geweest met mijn vorige werkgever. Daar verbleven we in het T-Hotel en Timi Ama.
Ik kan me herinneren dat we op een catamaran hebben gezeten en een authentieke zeilboot, witte stranden, decadente diners en een bezoek aan een geitenboer. De rest is een beetje wazig en ver weg.

Dat gaan we dus niet doen. Ik weet nog niet wat we allemaal gaan doen, maar we blijven aan de Oostkant, om over enkele jaren de Westkant te doen.

Maar nu, ik heb al stress. We vliegen met tussenstops. En buiten een geannuleerde vlucht in Praag, waar ik over Oostenrijk ben teruggekomen en een tripje van New York waar er een paar issues in Londen waren, ben ik daar dus zeer onervaren in.
We vliegen Brussel – Rome – Cagliari en terug via Milaan. Nu mijn issue ligt bij Rome.

We hebben 50 minuten tussen de 2 vluchten in. Hoe werkt dat dan juist? Moeten we opnieuw door security?

We gaan verblijven in het Perdepera Resort. We gingen eerst nog voor een ander hotel, ook 4 sterren, 500 euro voor 5 nachten inclusief ontbijt. Geen geld, maar dan kwamen ze of met een verplichte clubkaart om in het zwembad te mogen. Dit ging ons 70 euro kosten. Ja dan ga ik op mijn principes staan, wat een zever was dat.  Het hotel dat we hebben gekozen ligt in een minder druk dorpje en kost ons …. 306 euro voor 5 nachten inclusief ontbijt. En we hebben de net niet duurste kamer gekozen omdat de standaard kamer wel heel erg benauwend klein leek. Dat zou het ons 236 euro hebben gekost.

Als je kijkt naar foto’s van een hotel, of een huis, kijk naar naar de kromme lijnen in het beeld. Dat wil zeggen dat ze hebben getrokken met een breedbeeld lens die de kamer veel grote doet lijken dan ze is. Toen ik nog niet de kennis had betreft fotografie die ik nu heb, ben ik zo eens goed in de luren gelegd met een zwembad van een hotel. Het leek immens, maar als er in realiteit 10 mensen in zaten was je een sardientje.

Iemand Sardinië tips?