Afgelopen zaterdag zijn het lief en ik schoenen gaan kopen voor hem.

Zijn eerste paar, hoe zal ik het zeggen, deftige schoenen. Hij heeft er lang over aan het zeuren geweest, maar ik was niet te stoppen.

We gaan niet trouwen in schoenen van den Decathlon en ik wou dat hij naar Chris Vos ging voor schoenen. Daarmee heb ik hem onmiddellijk in de dieperik gesmeten, want ze verkopen aparte schoenen. Maar hij heeft een paar gevonden en ze maandag al aangedaan op het werk.

Ik heb hem verteld dat hij ze echt moet inlopen omdat hij anders gaat afzien.

Dit weekend ga ik zelf met mijn vriendin naar Nederland naar een schoenenwinkel. Ook ik wil niet trouwen in een traditionele witte schoen die ik achteraf niet meer ga dragen. Maar het merk dat ik wil verkopen ze in Amerika. Nu heb ik een klein winkeltje gevonden die ze verkoopt. Nu de kans is klein dat ik de schoenen ga vinden die ik wil, maar … ik kan ze passen zodat ik mijn maat ken voor ik ze bestel. Ze zijn ook niet goedkoop, want ze gaan me minstens 300 dollar kosten.

Het dorp wel daar is niets te beleven, maar ze hebben een cinemake met 3 zaaltjes. A ja, we gaan dus overnachten, want het is een heel eind rijden.

De dag erna gaan we wellnessen op een wellnessboot. Toen ik het echter in google maps stak, leek me er geen water in de buurt te zijn. Of ik ben weer wreed blond momenteel.