But better to get hurt by the truth than comforted with a lie.

De vakanties zijn achter de rug. De inzet van het eindejaar is er reeds.
De tijd vliegt zo ontzettend snel dat we (ik) soms vergeet stil te staan.

Ik heb intussen bijna alles gekocht om de pakjes te maken voor de collega’s die ze krijgen op 6 december.
We zijn naar een kwekerij geweest om bomen en struiken te kopen met fruit. Dat is meer het lief zijn afdeling. Hij vroeg welke boom ik wou en ik antwoordde dat ik een granaatappelboom wou. Hij draaide eens met zijn ogen. Die zal er dus niet komen.

We hadden trouwringen gezien en via mijn nonkel konden we die aan inkoopprijs kopen, maar ik vond ze geweldig duur. We hebben wolfraamringen gekocht in Californië. Ze waren er op 3 dagen. Ze zijn gegraveerd en ze passen. en ze hebben ons 420 euro gekost voor 2 ipv zowat 1000 euro/stuk voor de gouden.

Ik moet de uitnodigingen bestellen, maar hoop dat erbij toeval deze week nog een kortingscode van de site (mooiook.nl) in de inbox valt.
In de uitnodigingen zitten kleine dingskes verstopt die vooral mijn lief en ik zien? een hele kleine Eiffeltoren in het gras, een verwijzing naar Sam, … .
Voor de proefdrukken heb ik eerst naar hen gemaild om te vragen op welk papier zij het zouden drukken. Ik heb geleerd met de Save the Date dat ze waardevol advies kunnen geven.
The Save the Date kwam van een andere site.

Onze trouw is opgesplitst in 2 of 3 momenten. We hebben de burgerlijke trouw, die we zeer bescheiden en klein houden. We hebben het trouwweekend met de ceremonie, waar we de mensen die dicht in ons hart liggen vragen en we hebben een tuinfeest BBQ, maar dat zal niet meer in 2019 zijn. Kosten enzo … en verbouwingen.

Dat trouwweekend, dat was / is niet makkelijk. Je wil een groep mensen die je echt een warm hart toedraagt. Die je kent en die jou goed kennen en waar er alleen liefde en oprechte vriendschap is.
Mijn zus komt niet, ze kan het niet aan, ze wordt er niet gelukkig van. Dat is een mes in mijn hart (en een beetje in mijn rug, daar ze naar andere trouwfeesten wel kan gaan, maar dat van haar enige familielid niet).
Dus een kamer vrij. Dat weekend kost ons veel geld, de locatie, we doen wel alles zelf, buiten de traiteur de we nog moeten vinden.

Je wil geen lege kamer. Dan denk je, wie zie ik nog heel graag. En dan kom je nog wel op iemand, die deel uitmaakt van een koppel. En je weet dat de partner van je vriend, de boel mss iets minder aangenaam kan maken, maar daar hou je rekening mee en dan improviseer je. Maar als er dan een akkefietje is met die vriend zelf, dan stel je ineens alles in vraag.

Intussen ligt het sporten stil sinds 1,5 maanden. Ik had/heb een mentaal dipje, maar ik ga vanavond de loopschoenen aantrekken.

Willen jullie naarmate het dichterbij komt, meer horen over de trouw of laat ik dat maar zo?

Advertenties

6 gedachten over “But better to get hurt by the truth than comforted with a lie.

Voeg uw reactie toe

      1. Ik ga mijn best doen maar ik vind het de laatste tijd erg moeilijk om dingen onder woorden te brengen, en vooral op de juiste manier over te brengen. Zal er wel aan liggen dat ik al zo lang niet meer deftig geblogd heb 🙂 🙂

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Life by Maris

Persoonlijke Lifestyle Blog

Life by - Mandy Eggens

19 jaar - Vrachtwagens - Creatief.

food,designing,art

Hallo allemaal hier deel ik mijn hobys en dingen dat ik leuk vind om te doen☆het is tegenwoordig veel op internet te vinden over food,design en art of fotografie en hier op mijn blog deel ik dat allemaal met jullie♡ ik hoop dat je het interessant vind☆ Hello everybody,here I share my hobys and things [...]

Dit is Leen

een blog over vanalles: groener doen, boeken lezen, veel eten en mijn moestuin.

Sjannesblog

AS IT IS

Papa's 2 be

Onze aller grootste wens

Adventures Like You

Kick-ass travel tips off the beaten track

Leven op Pluto

Deze blog gaat over mijn al dan niet dagelijkse leven, mijn ideeën, gedachten enz. Soms (of vaker) gaat het ook over de pijn van het zijn.

ZijBlogt

| over de dingen, die haar bezighouden |

goannelies

Passie als toverwoord

Rock My Run Blog

Exercise, Music, Data and the Awesome Combination of the Three

bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

kribbels uit mijn leven

een kijk in mijn gedachten en de gebeurtenissen uit mijn dagelijks leven, heel gewone dingen, misschien ook wel heel bijzondere......

MaBeautility

Beauty of life

%d bloggers liken dit: