De voorbereidingen van de trouw hebben een eindje stil gelegen. Dit omdat er emoties met mijn zus speelde en ik er even geen zin meer in had.

Ik heb me herpakt intussen. Mijn zus zal niet komen. Zij is daarin de grootste verliezer, hoewel het me natuurlijk onnoemelijk veel pijn doet.

Onze Save the Date ziet er zo uit. Ik heb onze namen weggehaald. Deze hebben de genodigden vorig jaar ontvangen.  In de envelop zat ook een houten magneet met onze namen en de datum op.  Op de achterkant stond een referentie naar onze Sam.

svd.png

Afgelopen weekend zijn 80% van de uitnodigingen verstuurd.

Ze zien er zo uit, ik heb onze persoonlijke info verwijderd.

Het is een vouwkaart met vanbinnen nog een extra kaartje, omdat er veel info te geven is. Vanbinnen heb ik een vlinder gestoken opgedraaid met een rekker, zodat wanneer je de kaart opendoet er een vlinder uit komt vliegen.

Waar zal het weekend plaatsvinden? Hier:

De grootste kost is natuurlijk dit verblijf. We hebben het volledig gehuurd, je kan het huren via Ardennes-Etape. Het bezoeken is een moeilijke opdracht, want de eigenaar wil het alleen laten zien tijdens werkuren en zeker niet op een maandag.  Ik wil niet speciaal verlof kwijt zijn, maar heb nu toch enkele vrijdagen doorgegeven die zouden passen voor ons.

Ja, we hebben al betaald voor we het zagen, maar ik wil er vooral naartoe om te zien of de BBQ groot genoeg is, hoe lang de tafels zijn enzovoort.

Vinden jullie dit interessant? Willen jullie na de trouw een kostenoverzicht? Mijn plan is een budgetwedding, omdat het gewoon niet anders gaat natuurlijk. 🙂