Binnenkort gaan we naar de locatie van onze trouw kijken. Ik weet dat het vreemd klinkt, een locatie boeken, betalen en nog niet gezien hebben.
We huren de locaties van vrijdag 16.00 uur tot maandag 10.00 uur.

We hebben daarvoor €3.472 euro betaald. We moeten nog een borg geven van 2000 euro cash en 10 euro voor beddengoed per persoon (250 euro, het water is 1 euro per persoon per dag, dat zal dus op een 75 euro komen, tenzij ze maandag ook meerekenen. Afval kost ons 21 euro. Verwarming en elektriciteit zijn volgens verbruik.

Een traiteur moeten we nog vinden.

De save the date+ magneet en de uitnodiging waar een vlinder uit kwam vliegen heeft samen 224,76 euro gekost. De kaarten heb ik online gemaakt en de save the date magneten en vlinders, kwamen van onze vrienden ali express.

De versiering kost ons momenteel 167,24. Dat zijn 60 ballonnen, 4 heliumtanken voor 50 ballonnen, (dus in theorie te veel), papieren ronde ballonnen, linten.

De cadeautjes voor de genodigden daar heb ik nog geen finale prijs van.
Ze gaan kunnen kiezen uit 2 types cadeautjes. Gevulde potjes met dieren en dergelijke op, of een peropon diertjes met een zakje gevuld.
Deze gaan gevuld zijn met gepersonaliseerde m&m’s. Daar hebben we 3 kilo van gekocht voor een prijs van 146,35 euro.
Die peropon diertjes heb ik ook via onze Chinese vrienden gekocht, maar moest ik wel invoer op betalen. Daarvan was de totaalprijs €76,04 voor 16 stuks inclusies de taksen. Maar zoek het eens even op en kijk naar de stukprijs bij ons en je ziet dat het nog steeds, zeer vriendelijk geprijsd is.
Als je denkt ‘waarover heeft ze het’. Hier een foto van een peropon.

peropon-drinking-animal-planter_29307

Dat is de info die ik voorlopig kan meegeven. Nog veel werk aan de winkel dus. 🙂