Ik zag Gert Late Night, ik zie het altijd met een hoop vertraging en durf zelfs wel eens doorspoelen bij een interview.

Ik zag een stuk in de aflevering en dat ging over sexting. Dat zijn pikante smsjes en/of foto’s die je verstuurd naar soms totaal onbekenden, omdat je ne swipe ofzo hebt gedaan en je een mooie foto hebt gezien van een man/vrouw (HELLOOOOO CATFISH).

Nu was er een jongedame van Studio Brussel die op Youtube, als ik het goed begrepen heeft een kanaal heeft waar er over seks wordt gesproken en ze had alreeds een interview met .. iemand anders van Studio Brussel en daar spraken ze over seks, situaties waar ze hadden ingezeten enzovoort. Het sprak me absoluut niet aan, misschien ben ik te oud aan het worden. DAt werd trouwens ook geïnsinueerd naar de oudere bootgasten die het niet helemaal nodig vonden.

Er was dan nog een dame/heer op de boot, die fluïde is en die het sexting omarmt en in mijn ogen een beetje aan het promoten was.

Nu, ik ben niet heiliger dan de paus en ik heb in mijn jeugdige 20-er jaren ook wel eens een spicy foto verstuurd. Enkel naar mannen die ik kende en geloof me, de fotokwaliteit van de gsm’s toen, stond nog in kinderschoenen.

Als ik zou weten dat mijn plusdochter een foto van haar borsten of meer zou doorsturen naar een jongen, ik zou zot worden.
Ze is nog maar 12 en ze is alreeds bezig met haar seksualiteit, maar ik mag hopen dat we hier nog een paar jaar van verwijderd zijn.

Ik wil niet ouderwets doen en openheid omtrent seks, daar ben ik voorstander van.
Maar dit in je vertrouwenscirkel van mensen, je familie, je vrienden. wij spreken, lachen en huilen met onze vrienden genoeg over ons seksleven.
Maar absoluut niet, nooit, never met vreemden.

Dat is nu toch niet raar?