Ik heb al sinds jaren een Hellofresh abonnement. We begonnen met 3 dagen en nemen er nu 5. Dat doen we echt al sinds HelloFresh in de kinderschoenen stond.

Toen ze nog een cadeautje gaven als je 25 -50 -75-100 boxen had genomen. Na de 100ste box veranderde er nogal wat bij Hellofresh. Je kon geen punten meer sparen om daarmee kaften, een snijplank of olie mee in te ruilen.
Ze werden duurder, maar na een klacht, hebben ze de prijs terug aangepast.
De papieren waarop de recepten staan veranderden, enzovoort …..

Ze werken samen met anderen, waarbij je dan een enveloppe krijgt met extra’s. Meestal zegt me dat niet heel veel, maar op een dag stak er een papiertje in van 8 gratis boeken op Bookchoice.

Nu het was niet de eerste keer dat ik het zag steken, maar de eerste keer dat ik besloot er iets mee te doen.
Ik besloot de boeken te downloaden. Daarvoor moet je een account creëren.
En nadat die gecreëerd was kreeg ik natuurlijk mailtjes.

Ik vertelde al in een eerdere blog dat ik instapte op een abonnement voor 12 maanden (denk ik) aan €1.99 per maand en je krijgt 8 (niet te kiezen) boeken.

Nu had ik daar dus een hoop boeken, maar niets om ze te lezen.

Dus …. welkom Kerst, welkom zeer duidelijke hint en ik kreeg een Kindle Paperwhite.
De epub’s moeten eerst geconverteerd worden en dan kun je ze erop zetten. Dat was een tegenslag, maar ik heb een goede echtgenoot die dat dan wel even doet voor me.

Het is anders, ik mis terugbladeren om even iets opnieuw te lezen, om linken te leggen. Maar het is makkelijk dat het licht niet moet blijven branden in de slaapkamer. Dat ik ook kan lezen in bad met enkel romantische kaarsjes.
Ik heb hem nog niet kunnen testen op vakantie, maar ik ga geen 5 boeken meer moeten meesleuren op verlof.

Ik zei tegen mijn echtgenoot, dat ik reeksen die ik al heb sowieso zal blijven kopen en ik kan geen oxfam boekenwinkel passeren zonder een paar boeken te kopen.
Maar, ik heb wel beloofd om meer online te kopen zodat mijn toekomstige bibliotheek al niet moet uitgebreid worden naar zijn toekomstige bureau wegens plaatsgebrek.