Mijn blog is niet zo populair als diegene die ik had op blogspot. Maar ik schreef daar met grotere regelmaat en was ook opener. Enfin, het is niet dat ik meer open was, het was dat mijn leven op een andere route zat dan vandaag. Ik was single om mee te starten en serieus aan het daten, en met serieus bedoel ik, ik sliep met veel mannen en schreef daar vlotjes over.

Vandaag klikte ik op mijn statistieken omdat ik zat dat ik een bezoeker uit het wonderlijke USA heb mogen ontvangen. Dus ik ging eens kijken en zag dat de Verenigde Staten op plaats 3 staan van mijn meeste bezoekers, op België en Nederland na. Dan hebben we Spanje, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en ….de Europese Unie. Wie valt er onder de EU die niet in de rest van de statistieken staan? Of zijn dat anonieme browsers? Ik heb eens éénmalig bezoek gehad uit onder meer Taiwan, Roemenië, Argentinië, Ecuador, Filipijnen, Rusland en Slowakije.

Vroeger had ik een extensie geïnstalleerd waarbij ik kon zien wat mensen zochten en hoe ze bij me terecht kwamen. Door het nieuwe surfgedrag is dat al moeilijker geworden en ik heb ook geen extensie meer staan.

Betreft de jobhunting, daar ben ik nog steeds mee bezig, maar dat is iets moeizamer op het einde van het jaar. Ik had gesolliciteerd voor een functie op 15/12/2020 en de zaakvoerder kwam redelijk snel op mijn profiel kijken, maar ik heb nog geen enkele reactie gehad. Ik heb dan gisteren via LinkedIn en bericht naar hem gestuurd met vraag naar opvolging. Zelfs als ik niet weerhouden ben, dan weet ik dat graag. Momenteel ben ik in afwachting van een reactie of 6. Maar omdat het dus het einde van het jaar is, begrijp ik dat ik meer geduld aan de dag moet leggen.