Ik heb Virgin River gezien, wat een fijne reeks. Het was nadat ik het hier heb gelezen dat ik dacht ‘hmmm eens zien’ en ik heb zelfs in bed op mijn gsm gekeken. Dat was dus een fijne tip.

De hubby en ik zijn samen naar Undercover aan het zien en naar De Twaalf. Alleen is hij absoluut niet van het bingen, dus het is 1 aflevering per dag en dan moet ik nog kiezen welke reeks. We kijken ook naar Bates Motel en The Good Doctor. Het gaat dus nog even duren.

Oudjaar hebben we vooral gegeten, we zijn begonnen met enkele toastjes, we hebben oesters gegeten, kreeftensoep, coquilles op een bedje van zeekraal met pancetta en gebraadje met boontjes en pommes duchess. Het dessert was erover, dat hebben we 2 dagen geleden gegeten. Het stak in de diepvries. Omdat we intussen nog met vrienden aan het facetimen waren, zijn we pas om 20.30 uur begonnen met ons hoofdgerecht. We lagen in ons bed op 23.50 uur want de hubby was moe. Ik wist dat mijn broerke ging bellen en dat was het geval om 00.20 uur. Dat was voor ons Oudjaar, veel eten, gezellig en met ons tweetjes. Hopelijk kan het volgend jaar anders, maar slecht was het niet.

Vandaag ben ik met één van mijn poezen naar de dierenarts geweest. ‘T bolleke is ziek, koorts en snot. Hij heeft 2 dikke spuiten gehad en over 10 dagen nog eens. Voor de rest heb ik gewoon al veel te veel gevreten, het is een ware schande.