Als je de finale aflevering van seizoen 4 nog niet hebt gezien van den Handmaid’s Tale, dan mag je niet verder lezen, stop nu!

Ik zag de finale aflevering van seizoen en wil even van gedachten wisselen.

Het is zo overduidelijk dat June, ondanks ze haar echtgenoot wel graag zal zien, van hem vervreemd is en hare grote liefde Nick is.

Ik denk ook dat de gevoelens van Nick dezelfde zijn naar June, maar ook hij is intussen getrouwd, ondanks June dat niet weet omdat hij dat goed verbergt voor haar.

Mark Tuello is verliefd op Serena en dat is volgens mij ook de enige reden waarom hij Fred Waterford overdraagt aan Gilead, wetende of veronderstellende wat de gevolgen zijn. Ik ben zeker dat hij geen idee heeft wat er zich in het bos heeft afgespeeld, want dat was een samenwerking van Joseph Lawrence, Nick en June.

Serena die ook van niets weet, is ook niet in staat om enige vorm van empathie te voelen, behalve voor zichzelf. Ze is een gebruiker van mensen.

Ik had een vermoeden dat seizoen 4 het finale seizoen zou zijn, maar nu lees ik dat ze nog eens vernieuwd hebben. Zou June terugkeren naar Gilead? Om met Nick samen te zijn, want ze weet niet dat hij getrouwd is, om haar dochter te ‘redden’? Wie zal het zeggen?

Wat denken jullie?