The greatest way to live with honour in this world is to be what we pretend to be

We zijn begonnen aan het dak. Eindelijk!! Het regent nu enkele dagen niet. Zondag hebben we alle roofing eraf gehaald en zijn we begonnen met de dakgoten weg te halen. Er zitten echt stukken rot hout in het dak, dus die gaan we moeten vervangen. Maandag hebben we enkel in de namiddag op het dak gezeten en de overige dakgoten weggehaald. Gisteren is het lief begonnen met het opmetselen. Ik moet werken deze week.

Maandagochtend kwam de dochter van het lief. We zijn even naar de jaarmarkt geweest van Stekene omdat daar een demonstratie van het paaldansen was. Van mijn lerares met collega paaldansers. Vervolgens zijn we naar Brussel gereden, want ze is enkel dagen op logé bij mijn vriendin. Vanavond gaan we haar oppikken om haar morgen naar de oma te brengen. eigenlijk zien we haar dus enkel zaterdag en zondag.
Maar ze heeft wel de tijd van haar leven intussen.

Voor de rest gaat alles zijn gewone gangetje. Ik ben zaterdag gaan wandelen met mijn vriendin D, nadat ik vrijdag met haar naar een afterwork drink was gegaan. Zo’n afterwork drink, wel dat is toch niets voor mij. Ik zie het fun aspect er niet van in. We zijn dus niet heel erg lang gebleven en we zijn ergens iets gaan eten.

Binnenkort gaan we een dag wellnessen met de Flairbon. Maar ze wil ook enkele dagen naar NY. Ik heb haar al gezegd dat het dit jaar voor mij financieel niet past, maar ze is vastberaden. Dit gaat dus ongetwijfeld nog een vervolg krijgen.

Ik ben een boek aan het lezen van de Odd Thomas serie, mijn eerste en het boek is… bizar. Ik begrijp zelf niet goed waarom ik blijf lezen, maar … enfin daar volgt nog wel een verslag van.

Wat doen jullie zoal tijdens de paasperiode?

Advertenties

9 gedachten over “The greatest way to live with honour in this world is to be what we pretend to be

 1. Wildcard

  Hoofdzakelijk solliciteren en af en toe op gesprek bij een bedrijf gaan én me proberen niet te laten verleiden door die mooie zon om weer geen verkoudheid op te doen. Los daarvan hopen dat de restanten van mijn vorige verkoudheid snel weg zijn zodat ik terug kan gaan fitnessen hier.

  Like

 2. misssexandthecity

  Wij zijn kinderloos en ik geniet van elke moment, vooral momenteel, de server wordt vervangen en heb geen toegang tot en kan enkel internetten 🙂 en erg dat dat is 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. LJ

  Chapeau dat jullie het dak zelf doen. Ik zou niet weten hoe te beginnen. Veel succes!
  Ik zat een weekje ziek thuis… maar dat is intussen ook weer achter de rug en nu zijn we weer aan ’t werk.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s